Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyinklädd fästmanssoffa

I fästmanssoffa, sitter ensam
Varför sitter du bekvämt själv i fåtölj när nyinklädd soffa har plats för två?
Ber: ”kom och sätt dig hos mig,”
”Det är för trångt”
Jaså, du vill ha space?
Jaha
Ja, okejdå




Fri vers (Fri form) av uppriktigtsagtt
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-11 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppriktigtsagtt