Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Förändringens himlarand


Sanningsbärare

Vi är sanningsbärare allihopa

Vi bär var och en på vår egen

Sanning om oss själva och andra

I den ryggsäck vi var och en bär på

Med livets erfarenheter I olika åldrar

Men eftersom ingen bär på den

Enda sanningen om oss eller andra

Kan man med rätta säga att sanningen

Är mångtydig på individ nivå

Och den expanderar till många sanningar

Innan vi vet vad som verkligen är sant

Vad är sanning??

 

Taleptox Skrev

Den 20231011

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-10-11 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP