Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är som korpen

korparna bryr sig inte
så du älskar dem

deras vackra lekar
skutten i deras steg
de bryr sig inte
inte ett jävla skit

så du älskar dem
tror att du är en av dem
att du kan dansa
dansa deras dans

att du har deras inneboende mod
och deras kreativitet

men du har en oförmåga att
sprida dina vingar
och du misstar
deras kreativitet för frihet
deras girighet för mod

det är ändå något vackert i det
i avundsjukan
att du inte ser

deras karneval är vår
de vet vad du vet

du dansade en gång genom skärselden
men nu är du pumpad
på antidepp och dilleri

ditt sätt att tänka
din självklara plats i verkligheten
ersatt av simulacra

du missade nog
att korparna skiter även i dig





Fri vers (Fri form) av M. Stark
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-10-11 23:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Korpar är fantastiska fåglar.

Skärselden är en villfarelse.
2023-10-12

  Foohexa
https://newseu.cgtn.com/news/2022-02-02/Crows-in-Sweden-trained-to-pick-up-litter-in-exchange-for-food-17iXXDhkuB2/index.html
2023-10-11
  > Nästa text
< Föregående

M. Stark