Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till en trasig krigare


Han bad om en dikt

Här har du den
En dikt om mod
Och elände

Om dig
En döende hjälte
Sliten och knäckt

En sargad krigare
Som gråter
För närhet, innerlighet som försvann

Sänk dina knogar
Lätta på din rustning
Krigen har du vunnit
I varje livets stund

Så byt din styrka mot mod
Och i ditt oändliga hav av smärta och sorg
Våga låta mig vara
En droppe tröst




Fri vers (Fri form) av M. Stark
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-29 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Stark