Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genombrott

Nu är allt stilla
stör inte det perfekta
inordna dig i det som är

Allt är perfekt

Allt är perfekt

Allt är perfekkt

Allt är perfekkkt

Allt är perfe K KKkkkkTTTTTTt

Där sprack det
skönheten frigjorde sig
omformade sig
öppnade sig
blev tillgänglig




Fri vers av PerGeorg VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-10-12 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PerGeorg
PerGeorg VIP