Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för idag klokuggla


glädjen smyger som en katt
på sammetstassar genom rummet

det finns mycket glädjas åt
främst friskhetsrecept
och att få vakna varje dag
valet fylla koppen med det
som värmer som solen













Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2023-10-12 16:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
trots kriget västbanken och skjutningsr
eländes elände inte kan göra något åt...
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP