Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Sverige

Där låg jag naken i en säng med trosorna på
Bubblor i magen och fjärilar i brösten
Ett skrivbord en säng och Beatles vinyl
Och du såklart
Orsaken till bubblorna och fjärilarna och det som längtades
Du tittade på Lennons ord och jag tittade på dig
Längtade din mun
Hela tiden




Fri vers av Kaktusblomma
Läst 47 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-13 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaktusblomma
Kaktusblomma