Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RELIGIÖS PROPAGANDA HÖR INTE HEMMA PÅ POETER.SE

Någon med en psykotisk vanföre-
ställning utfärdar desinformation
om att det förekommer antisemi-
tism och rasism på poeter.se,

men vid eftersökning av medlem-
mars texter har det icke kunnat
återfinna något sådant,
däremot förekommer religiös pro-
paganda och personangrepp vilket
flera medlemmar här utsatts för.

Att kritisera enskilda företeelser
tillhör yttrandefriheten där saklig
resonans vänligen kan anpassas
efter de normer som väl kan vara
upplysande och utvecklande
där hämmande förtryckt tystnad
är det farligaste,
medan dialog är att föredra istället
för monolog.

Kunskap är den enda vägen ut ur
alla förvillelsers desinformativa
proklamation.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-10-13 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP