Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(118)

 

 

 

i Stockholms tunnelbana

människor i svartvitt

står vid en projektor

som visar bilder på mördade tonåringar

 

i Stockholms tunnelbana

människor i svartvitt

står vid en projektor 

som visar bilder på mördade tonåringar

 

i Stockholms tunnelbana

en projektor som visar bilder

på mördade tonåringar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-10-13 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP