Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjältekomplex

Lämna oss, det blev hans val,
det skulle aldrig ske igen.
Smärta, skuld, som känns fatal,
såg en ändring i min vän.
Borde visat väg tillbaka,
ett liv han skulle sen försaka.

Och min själ var likadan,
Borde visat denna sida.
Med dessa känslor var jag van
Tillsammans, ensamt, fick han lida.
Känslor jag besitter än,
det skulle aldrig ske igen

Hjälpa henne, nytt försök,
i en tid jag var för svag.
Bådas sinnen, fullt av stök,
ett liv jag inte klarade av.
Ett ansvar, känns som bara mitt,
all min tröst känns väldigt blitt.

Annorlunda kunde treva,
men hon miste livet sitt.
Idag - hon hade kunnat leva,
folk säger felet ej är mitt.
Men orden ger mig ingen ro,
Mitt sinne vägrar detta tro.

Jag räds för vad som kommer sen,
det skulle aldrig ske igen.




Bunden vers (Rim) av Briskbread
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-10-13 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Briskbread
Briskbread