Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Förändringens himlarand


En ständig ström

En ständig ström av meddelanden

Når mig numera utan hinder varje dag

Så var det inte på 1980 talet

Då när jag levde ute i periferin

Numera kan vem som helst

Kontakta mig utan att presentera sig

Med sitt riktiga namn eller andra uppgifter

Utan att berätta något om sig själv!

Var det såhär vi ville ha det?

Ett liv i hårdfört utanförskap?

Kan te sig som alienerande och förnedrande

Men också vara meningsfullt för sysselsättning

Idag har du varit duktigt aktiv

Skriver någon och syftar på att jag hållit igång

Jag har inga bekymmer med att sysselsätta mig

Numera kan man till kvällen somna nöjd

 

Taleptox Skrev

Den 20231014

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-10-14 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP