Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddig verklighet

Mitt i ett regn av såpbubblor 

Där allt får ett annat perspektiv 

Verkligheten blir lite mindre tydlig

Och allt får ett regnbågsskimmer 

 Som vi kan gömma oss i för en sekund 

Där verklighetens mörker inte rymms 

Ett andningshål mitt i mörkret

Där vi för ett ögonblick kan låtsas

Att allt är bra och vackert i vår värld 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-18 09:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En variant av vila för att orka med oron i världen.
2023-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP