Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Förändringens himlarand


Expertens visdom

Han är en vetenskaplig expert som

Längtar efter något fräscht och nytt

Något vardagligt ska det inte

Vara eller något hemmasytt

Är det inte gjort av proffs

Får det minsann allra helst vara

Det kan han förutan och från

Genom eld och vatten sig klara

Hans visdom hörs genom etern

Numera när andra honom rådgör

På denna begåvade och talangfulla

Visdom får vi höra om fast människor dör

På radion uttalar sig han med visdom

Med längtan efter något nytt så gärna

Det har han kommit på alldeles själv

Med sin egen begåvade hjärna

Han hänvisar ofta till andra för sin visdom

Och begåvade teoriers orsak och verkan

Och sjunger ut utan plikt med förtrolighet

Som den vackra sjungande fågeln lärkan

 

Taleptox Skrev

Den 20231015

<+>




Bunden vers (Rim) av Taleptox VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-10-15 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP