Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Censur



Samhällets individer
i den globala
tekniken
följer utvecklingen
slaviskt
Friheten är total
och spåren går
tillbaka till
ursprunget 
av  människans drifter
kryper ner
i puberteten
där förebilden
blir mötet med vuxenvärlden
utan barndom




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-10-15 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP