Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Europa



Det tidlösa samvetet
och den magiska energin
då du fortfarande tror
att rummet har väggar
är osannolikt
Cafeet är öppet
Jag sitter och präntar
mina ord
på en servett
långt borta i en dröm




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP