Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Igår reste jag tillbaka till den där resan.
Resan som skulle vara vår resa. Resan av vår definition. Resan som reste allting.

Ovan.

Destination, dedikation, frustration - Olika ögon. Olika mål.

Jag satt annorlunda, pratade annorlunda. Var annorlunda.
Du var dock den samma.
Samma som sammet, samma som igår. Samma som före vi reste.

Reste.

Viljans graciösa gester, realitetens fumliga verklighet. Var du ens med?

Du reste på en resa,
Och jag satt bredvid.




Fri vers (Fri form) av Daniel Svärd
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-16 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Svärd
Daniel Svärd