Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum Förälskelse

Jag står där ett par meter ifrån dig
Försöker att föra ett samtal med dig
Vill charma dig, skratta med dig
Önskar jag kunde sätta ett leende på dina läppar
En kämpe med glöden så vacker och grann

Står där, känner mig stum i mun
Ditt hår är vackert, önskar jag kunde antyda det till dig
Du speglar en kvinnlig styrka
Önskar jag vågade prata mer öppet, men förblir stum
Småpratar lite men vågar ej blotta

Du står där och ser så underbart vacker ut
Med dina vackra ögon emot horisonten
Jag ser hur vinden tar tag i ditt hår
Det ser så mjukt och underbart ut
Men jag står här och är stum

Bara beundrar dig på avstånd
Vågar inte charma dig, men hade velat
Du är vacker, hade velat smeka vid dig
Smakat på dina läppar, men står på avstånd
Är för rädd, kroppen för vek och jag fumlar i mörkret

Älskar att få komma hem till dig
Beundra ditt liv, din styrka
Få låta mina ögon vila på dig
Försöker få fram ord, men blir mest småprat
Är så svårt att våga släppa lös bredvid dig
Allt blir stelt och knasigt




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-10-20 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP