Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säkerhet



När man saknar tillgång
till verkligheten
får man fantisera
eller dikta
Motiven kan variera
De tillhör de mänskliga
rättigheterna
Ju närmre döden
man kommer
desto säkrare
blir man
att gränserna
är osynliga




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-10-19 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP