Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda



Mina anonyma bilder
kommer i mitt
huvud från en källa
med erotiska upplevelser
ständigt aktiv
Där kandidaters
begär
under mina
vingars beskydd
är välkomna
Den fria kroppens
upplevelser




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-10-20 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP