Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupet



En lucka i mörkret
där energierna
samlas
med atomerna
Kontakten
med ljuset
i tidens flöde
ger impulser
av destruktiva
sammanhang
som utövas
av en hemlig
organisation




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-10-21 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP