Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Louise Elisabeth Glück lämnade inte bara pennan, inspirerad av SAMMENSURIUM, instagram


mellan kvistarna


1 (fri form)

när nu vindarna drar
löven med sig mot marken
när en poet skrivit
sitt sista ord
vilar
våra läsande ögon
mellan raderna
ovanför trädens
nästan nakna
viftande kvistar


2 (elving)

dör
en poet
en en kär
läs mellan raderna ovanför
trädtopparna


3 (haiku)

en kär poets död
lövfria kvistar läs där
mellan raderna




Skapa | Skriva av christian hüls VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-21 22:59



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Det tycker jag själv ock, Respons, hur mycket kan jag bibehålla samma tanke i olika former, vad tillför varje form och vilka skillnader dyker upp och kan förändra tanken åt olika håll?! (Den late undvek rim ...)
Och ja, tre olika kvistar på samma tanketräd, som kanske bidrar med var sitt?

2023-10-24

  Respons VIP
Spännande att forma samma tanke kring olika diktformer.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP