Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S u n d a y ??????????????


Poesi veckans avslut

Bekväm uniform
Mjuka tankar
Avlägsnat agg
Hopp om imorgon

Några djupa andetag
Kärlek till frukost
Insikt om att vara mitt bästa jag
Sträva efter det goda hela dan

Reflektionen kommer mot sitt slut
Så är det dags att blunda och andas ut




Bunden vers (Annat versmått) av Ocpoet
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-10-22 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ocpoet
Ocpoet