Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståru? Inte?

Ta en kort paus och avlägsna dina sinnen
Lyssna! När du läser, vad är det du hör?

Jag menar allvar
Jag blir galen

Tar mig genom dagen
Så jag kan hitta svaren

Tänk om jag vågade uttrycka min fantasi igen
Efter om och men känner mig trängd

Du betraktare vad är det du ser?
Texten får den gehör?

Nu känns de vimsigt jag förstår
Men du följer tråden av avlägsnade sinnen

Du följer endast detta mönster från mig
Önska jag kunde känna din reflektion

Det skulle vara ett nytt sinnesmönster att betrakta
Öppensinnad eller ej klyschigt okej

Trevlig helg dags att gå till kvällen
Sugen på en cigg men hoppas den glömmer




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ocpoet
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-02 19:25



Bookmark and Share


  Ocpoet
Tack för du gillar!
Kul att du tog del .
2024-03-03

  Jinxd
Helt otrolig text! Blir väldigt fundersam och kluven, för den är så öppen och sann till världen. Det är som att se på världen på ett helt annat sätt. Texten är formulerat på ett nytänkande sätt. Att få tänka en gång till. Tack för den chansen! ??
2024-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ocpoet
Ocpoet