Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VVV

Viktig
Vacker
Värdefull

Den är bra

Jag tycker du är bra

Nöjet att tycka så ändå

Även fast du inte tycker det om mig

Viktig för du är unik av ditt slag
Vacker då ingen ser ut som dig in och ut
Värdefull så vi kan se värdet i de olikheter

Gräv dig ur jag vet att du kan




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ocpoet
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-01 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ocpoet
Ocpoet