Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Verklig, het - Gubbrap till Fatima Jelassi

Ålder är en låda som jag sitter i
Döden är ett avslut som jag skiter i
Hon som förestod affären hette Hillevi
På engelska så kallar jag mig själv för me

>Åh, åh, det finns ingen plats att gå
Åh, åh, jag har nått dit jag kan nå
Nu kallar vi nu, men förr, det heter då
Verkligheten suger, men dess motsats är för rå<

Jag tränar hela kroppen för att orka med
Gråter i komposten och staplar ved
Shakespeare & Dylan säger tiden är ur led
Ibland pekar det upp, men sedan går det ned

>Åh, åh, det finns ingen plats att gå
Åh, åh, jag har nått dit jag kan nå
Nu kallar vi nu, men förr, det heter då
Verkligheten suger, men dess motsats är för rå<

Det är meningslöst att tänka, men det gör jag ändå
Jag har fått för mycket av det man kan få
Många tjejer som vek ut sig och fick det att gå
Ville gå lite längre än de flesta vill nå

>Åh, åh, det finns ingen plats att gå
Åh, åh, jag har nått dit jag kan nå
Nu kallar vi nu, men förr, det heter då
Verkligheten suger, men dess motsats är för rå<

Trött på alltihopa kör jag iallafall
Träningen och diktningen är kanske mina kall
Jag känner efter i skogen mellan gran & tall
Jag har aldrig följt någon annans mall

>Åh, åh, det finns ingen plats att gå
Åh, åh, jag har nått dit jag kan nå
Nu kallar vi nu, men förr, det heter då
Verkligheten suger, men dess motsats är för rå<




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-10-22 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP