Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Görel



Metafysiska zoner
Poesi för själen
Intelligent men artificiell
som en demon
Poesi för kroppen
Efter oväntad reaktion
gjordes en analys
av kemiska ämnen
i vattnet
som befanns
otjänligt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-10-23 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP