Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade med ens sån lust att skriva :) Handlar om ett bortglömt liv, i ytlighetens värld.. Snälla kommentera :D


Yta av glas

Hennes ansikte
borde vara rynkigt
Hennes hår
borde vara grått

I hennes ögon
speglas det förflutna,
likt en bortglömd sång

Bortträngda minnen
sipprar snart fram
Hon hade glömt bort
sin barndom, sitt \"förra\" liv

Hennes så förr vackra yta
spricker nu med ens
Det vackra leendet hon haft
slocknar likt ett ljus

Ytligheten,
som bara hennes ögon
kunde avslöja




Fri vers av Lessah
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-08-17 18:43



Bookmark and Share


    Lessah
Ååh, tack :D
trodde inte jag skulle få en kommentar så snabbt :)
2006-08-17

  Kakaan
otroligt fin, men samtidigt sorglig på nått sett...
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lessah