Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karriärhets


Komma till ro

Vill bara att mina tankar
ska stanna upp och vara still
Ta en en till och få uppleva chill
Jag genomlider många evighetspass
bara för att nå nästa samhällsklass
Längtan och målet med nästa steg
tar mig mentalt i fel riktning
Min väska är nu så tung
att den hade gett mig underkänt
i en livsbesiktning
Farten framåt börjar alltmer sacka
där lösningen vore
att på grannens dörr våga knacka
be om stöd
och börja snacka.




Bunden vers (Rim) av Herr_Schyllert
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-24 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr_Schyllert
Herr_Schyllert