Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats på jorden

Eftertanke
varför och hur?
Efter dagens bestyr ut i natur
som blir med samma återhämtning som en eftermiddagslur
Mitt huvud tar sunda tankar till gisslan
Blir rädd att jag nu är ett steg närmare hispan
vart är jag på väg
varför & hur?




Bunden vers (Rim) av Herr_Schyllert
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-11-05 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr_Schyllert
Herr_Schyllert