Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappsteg ner mot stranden

Tre trappsteg ner

Och allt fick en ny vinkel

På stranden nedanför 

Låg sanden blöt och kall

Fotstegen efter en mås

Syntes tydligt i den

Och allt som hördes

Var vinden och vågorna 

Tre trappsteg ner

Och allt stannade upp 

För att kort ögonblick 

Mitt i vardagslunken 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-25 06:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om värdefull egentid som vi så väl behöver.
2023-10-25

  helenita VIP
” allt som hördes
Var vinden och vågorna”
Underbart!
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP