Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsikt



Under min tid
i flödet godkänner
inte mina tankat
allt som presenteras
i media eller reklam
om diverse produkter
Mina produkter
är konst
skapade för människor
med smak




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-10-25 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP