Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Chess for dummies (Schackpoesi )

Efter nästan
fyra årtiondes schackspelande

utan att göra det där rycket
upp till elitskiktet

så kommer jag snart att
komponera en symfoni

- för lyckliga förlorare
- vackra förluster har också sin charm

om konsten att förlora vinstställningar

på riktigt

utan att låta som en mytoman

genom att visa diagram med temat:

Svart drar och förlorar !

eller

Vit drar och förlorar !

i vinstställningar

Det är så jag har spelat under alla år !
Så det finns mycket bevismaterial direkt ur sin verklighet

© Christer Johansson 2023-10-25




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-25 16:16



Bookmark and Share


  Foohexa
jag har aldrig haft hjärna för schack.
har du några tipps?
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP