Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ISLAMISM ANTIZEMITISM OCH RASISM

Islamism,antisemitism och rasism
är likt ett virus som kan utvecklas
till en pandemi som kräver en sorts
vaccin för vardera där rasismen
kan botas genom vetenskaplig fakta
av att det inte finns några människo-
raser utan endast existerar som en
art vilkens gemensamma nämnare
är homo sapien.

Islamism och antisemitism däremot
vars alienation av neofobi och rivalitet
med religiös eller politisk fanatism
där Antizemitismens djupgående
orsaker som grundas på atavistisk
etnicitet av nerärvda egenheter som
utmärker judisk härkomst vars särart
avviker ifrån övriga folkslag,
som också har det som gemensam
nämnare att alla folkslag avviker
ifrån varandra på ett eller annat
sätt som är unikt för varje folkslag
tillhörande arten Homo sapien,
medan den specifika benämningen
antisemitism som är uppfunnen av
judar själva bara visar på varje folk-
slags självständighet.

I övrigt härledas alla motsättningar
mellan folkslagen till dom religiösa
och politiska avvikelserna,
och den som kan uppfinna ett vaccin
mot det bör nomineras till Nobelpris.

*





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-10-26 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP