Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missiler



mina sms till taivännen flög som missiler
då hon vaknade

vilken metamorfos
släckte 20.30 somnade proppmätt
förundrad över mängden mat vi kan konsumera
vaknade 3.40 då hände det
knäppet
allt var becksvart
hela kvarteret fjärran horisonten ett ljus?
ringde anmälde 3.43
det automatiska svaret de arbetar på lösa problemet
jo tack ännu klockan 6.00
hungriga katter och mobilen det enda ljus
vad händer har inga kattögon
bara hitta sina kläder!
hädanefter en ficklampa i sovrummet
6.10 kom strömmen slocknade
tändes slocknade
först 6.30 dax tömma lådor mata katter
antar det var sovande jour

de som börjar 6.00 fick ingen frukost
före arbetet:(




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-10-27 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP