Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under läsning av dikten "Ett visset löv" av Rebecka hindborg, poeter.se


i dina ord


när dina ords famn
bara sådär
förhindrar mitt fritt fall
när allt känns tungt
och ja
är det ock
när sista hoppet överges
och detta sista hopp
det vägrar frankt att ge sig
när döden klätt ut sig till livet
fräckt lägger fyra svarta äss på bordet
och du har tagit
time out
sitter jag
med dina ord
läser dem
om och om
hoppas ändå
att du ler
där inuti dig själv en aning
för många tårar sägs kunna ha
just en sådan bieffekt
om inte annat
kliar tårarnas salt
på mina kinder
jag tvättar dem
läser åter om
och om
faller fritt
in i dina ord




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-28 01:22



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Infångad och fint skrivet!
2024-02-18

  Elaine.S VIP
Tänk så många nya meningar som kan födas av andras ord. Snyggt
2023-10-29
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP