Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Dans i vulkanens öga

 

Vi dansade

i vulkanens

glödande

dödande

öga.

 

Tiden 

sved isblå.

Oförlåtande.

 

Dagarna.

Och nätterna.

 

Mina käras

brinnande kvarlevor.

De löjligt snopna

oseende blickarna.

Allt detta inget

var vårt.

 

I mina lungor

gul svaveldimmas

giftiga smekning .

 

Vid kanten

föll jag inte

 

Jag visste så väl.

Inget mer återstår 

 

Ändå slutade jag aldrìg

 

                                       andas in

                                       andas ut

 

Ändå

lever jag

 

 

 

 




Fri vers av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-28 07:40



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
den som fortsätter
att kyla ner
sig överlever? =P

vulkaner kanske menar något annat

godmorgon min fina vän
du la upp din dikt när jag vaknade
hmm? :)
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP