Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förstod inte förut


det är ansträngande packa
så helst allt kommer med
men glädjen efteråt uppväger det
axlarna faller ned
och mungiporna pekar uppåt

glädjen lurar om hörnet
och överfallet
sker minst vi anar det
ur det anspråkslösa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-28 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP