Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för du läser klokuggla


det är kallt utanför

Då en vän tystnat för alltid
samlar vi minnen att värma oss vid
sommaren som försvann
den lever då för evigt kvar
i varje andetag

vi växte upp i ljuset
tills skuggorna tog över
vi är många som kommer
att sakna dig
hör rösten din
du läste ur fågelboken
det livgivande regnet föll
då jag såg dem flyga
och träden slog ut
i blom


lyckades rädda den
boken







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-28 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP