Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potential



Välja mellan reklam
och sjunde himlen
är inte svårt
när man är gammal
som diktens upphovsman
i detta konstverk
Allt för sanningen
där ungdomen lever
ett lugnt liv
utan romantik




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-10-28 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP