Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paula



Delad kunskap
om tiden
mitt hjärta
slår
dina färger
och ditt kön
strömmar
genom min kropp
som tanken
till evigheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-10-28 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP