Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tafatt försök

Jag hör din sanning ekar i salen

Ditt behov av att visa upp dig

Du trängde dig på mitt område

Utan hänsyn förväntade du dig

Att jag skulle vara ditt ideal

För hur en riktig människa bör vara

Kvar blev bara mina tafatta försök

Att vara mig själv i detta mångtydiga kaos

Du var missnöjd med andra människors

Röster och skrev ett brev där du

Inspirerad av Majakovskij

I brist på ödmjukhet och stil

Uttryckte att du var den ende

Som hade en betydelse i denna värld

Våra leenden stelnade när vi insåg

Att du var förlorad för ditt hybris skull

Likt Kuzkursa för evigt bortgången

Konflikter som förut eskalerade

Har nu ebbat ut och tillvaron

Ter sig ännu ensammare än förut

 

Taleptox Skrev

Den 20231029

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-10-29 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP