Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Vägtistlar


Intressen

Vi var ungefär lika gamla

I samma ålder

Men våra intressen

skiljde sig åt

Vi var så olika fast lika värdefulla

Han sa med sin ödmjukhet

Att jag är betydelselös

Han fick mig att känna mig så levande!?

Han diskuterade mig

Med andra människor

När jag inte var närvarande

Han diskuterade min hädanfärd

Redan för 18 år sedan

Fast många år kunde vara kvar?

Så gamla är vi inte ännu

Han talade gärna om döden

Han hade fördomar om mig

Han inte hade om sig själv

Vi har inte setts numera

På några år när vi kom ifrån varandra

Jag har andra intressen

Som är förknippade med livet

Och att ta varje dag

För det den är

Imorgon kan det vara över

Sedan När man går bort

Är bäst att inte veta

När det sker!

 

Taleptox Skrev

Den 20231029

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-10-29 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP