Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att röra sig på ställen där man inte passar in.


Skulle inte gått hit

Jag har sett dom svaga
Jag har sett dom desperata
Har även sett dom stora
Jag vill kräkas och skjutas
en kärve bly i min seniga kropp
låt mig aldrig bli en del av detta sällskap

Jag har sett falska yuppies
har sett föredettingar
Den falska glorian slocknar
i takt med cigarettglödarna
Desperationen lyser
och de vettiga fryser

Jag har sett blickarna
och deras sorgsenhet
Smärtan som han känner
är inget som de vet
Empatilösa våp
med pappas pengar i sin hand

De har aldrig smakat livet
de har aldrig smakat salt
Dom säger de vet
men de vet ingenting alls
Vill du räknas som en människa
säg då ingenting, ingenting alls

Det är mitt eget fel
att jag gick hit
Jag visste inte att
döden gav kredit
Prata inte med mig, bry er inte alls
när morgondagen kommer har jag glömt att ni fanns.




Fri vers av Mattias Andersson
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-08-17 20:52



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
härlig text,

man känner igen sig.
som om man hamnat fel,
underbar!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Andersson
Mattias Andersson