Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vet vi om grannen



som sover bakom stängd dörr
invirad bland sina lakan
blicken fastlåst vid handtaget
och kallsvetten sipprar över ryggen
medan han väntar
på fotstegen och brevlådan öppnas
med bomben som faller ned

vem utan den som gått samma väg kan förstå
den som tvingats Golgatavandringen gå
ingen nåd finnes för bödeln
Han viftade bort den som en gång var
en av medlemmarna runt bordet
och utfärdade det grymma domslutet
den som inte bryr sig vad som finns i ryggsäcken
isolerar och bältar
många år andades döden i nacken
på den som var du och jag








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-10-29 12:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
följer dina tankar otroligt du plockar ur buketten orden
2023-12-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP