Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läckerbiten



Då hungern
blivit ett tvång
och vardagen
slutat fungera
är lösningen
kärlek
till barndomens
experiment




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-10-29 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP