Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tomma intet

Likt en vind ur tomma intet 

En tanke flög förbi

Ett ord här ett ord där

Som ville bli en helhet

Likt frosten utanför

Ty det prasslar under skorna

Och gräsmattan den är grå 

Likt en vind ur tomma intet 

Det kom en tanke om hösten

Den la sig frasande till ro

Under mina skosulor

Tills mörkret faller på 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-30 06:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Orden blev en bra text med höstkänsla.
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP