Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav av blommor

Låt oss plantera ett hav

Av gula solrosor 

För alla Ukrainas förlorade själar

Så att vi aldrig glömmer 

Hur de kämpar för sin fred

 

Låt oss plantera ett hav 

Av de vitaste anemoner

För att visa att krigen

De som rasar i vår värld

De måste få ett slut

 

Låt oss plantera ett hav 

Av de rödaste rosor 

För att visa världen 

Att kärleken ska vinna

Och binder samman människor 

 

Låt oss plantera ett hav 

Av de vackraste blommor

Att täcka vår planet

För att visa vi står enade

I vår kamp att uppnå fred

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-01 06:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, låt oss planera medmänsklighetens blommor så att alla kan leva i fred och frihet.
2023-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP