Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefull egentid

 

 

Med jämna mellanrum
har jag möte
med den viktigaste  personen i mitt liv

mig själv

där jag i lugn och ro
tänker på livet

glädje och sorger
framgångar och motgångar

värdefull egentid 

där jag funderar på
hur jag på bästa sätt
kan använda erfarenheterna

både för mig själv 
och för andra

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-11-01 09:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Att få tid för tankemässig uppsamling av det som skett. Kanske få nåt nytt perspektiv att bejaka.
2023-11-03

  Anya VIP
Vilken strålande lektion i psykologi. Bättre kan det inte förmedlas.
2023-11-02

  lila fjäderblomman VIP
klokt och fint!
2023-11-02

  Respons VIP
En nödvändig tid för kontemplation.
2023-11-02

  Susen VIP
Finstämt och klokt skildrat om vikten att stanna upp och reflektera
2023-11-01

  Kungskobran VIP
Man lär sig aldrig

Många dumheter har jag gjort
och jag lärde mig fort
att dumheter kommer igen
det har jag alltid haft på känn
2023-11-01

  Sparvögat VIP
Att kunna vila i ensamma tankar ~
så väl talat…
2023-11-01

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2023-11-01

  Öknens Ros VIP
Viktigt att stanna upp i livet och ge den egna personen tid och reflektion.
2023-11-01

  siv birgitta.a. VIP
det var bra skrivit man måste bry sig om sig själv. för att orka med detta liv som vi ser nu birgitta
2023-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP