Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödrev

Snö i drivor och dystra tankar 

Vintern kom med tornadostyrka 

Och la sig över stadens gator

Tills allt stod stilla 

Mitt i allt det vita snöfallet 

Medan tystnaden omsluter oss

Jag suckar tungt i allt detta

Ty vinter och snö tynger mig

Så mycket mer än svart mörker

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-03 09:20



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Snö är iofs vila och sömn också. Men fint skrivet ändå.
2023-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt om vinterväder.
2023-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP