Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck Cancer

mina behov är inte dina
och vise versa
jag kan omöjligen veta
hur det är att vara du
vad som sker
i dina cellulära
relationer
men en sak ska du ha jävligt klart för dig
om du blir kränkt
av att höra om kroppsliga
systematiska fenomen
finns det nåt hos dig
som fungerar
som inte bara är cancer
som nånstans identifierar
med en fungerande kropp
och som blir besviken, ledsen
förnärmad av blotta tanken
på cellgift

trots att alla celler är förgiftade
och cancern ett faktum
för länge sedan.




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-03 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP